Contacteer ons
Celia Yin

Telefoonnummer : 0086-13564766932

WhatsApp : +8613564766932

Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd

Om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten met concurrerende prijs zijn onze filosofie.

  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
  • Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant
Merken XCMETAL Aantal werknemers 60~70
Jaarlijkse omzet 20,000,000-30,000,000 Opgericht Jaar 2007
Export pct 90% - 100%
Inleiding

DE KWALITEIT IS HET LEVEN

BEDRIJFinleiding

 

De Hardware die van Shanghai Xicheng Co., Ltd vervaardigen dat in 2007 wordt gevestigd, gespecialiseerd in de productie van toegangspaneel, drywall verbindingstoebehoren, het stempelen/ponsendelen en industriële hardware. Deze twee jaar die wij ook zijn begonnen om industriële hardware te ontwikkelen die gebruikt=wordt= voor auto en elektriciteitsmachines. Onze fabriek wordt gevestigd in Fengxian, Shanghai, rond één uur aan de luchthaven en de stadscentrum van Shanghai door auto. Wij hebben jaar-ervaring meer dan 10 in dit gebied. Behalve onze productiebasis, aangezien wij vorig jaar sourcing voor onze klanten van verwante producten als de dienstwerk beginnen.

 

Onze fabriek is midden met maat, met meer dan 60-80 goedgetrainde arbeiders en 4000 vierkante metersworkshop. Met ons sterk technisch team, hebben wij automatische en halve automatische productie voor toegangspaneel en metaal het stempelen delen, zelfs sommige assemblagewerken en verpakkingswerken gerealiseerd. Bouw-gebruikend hardware zijn onze hoofdproducten; met inbegrip van toegangspaneel, inspectievaldeur, het traliewerk van de luchtventilatie, de lenteklemmen, drywall toebehoren, metaalsteun en allerlei de delen van de hardwareassemblage. Met volledig testend systeem, testen wij bijna onze producten door ons om ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Onze fabriek is verklaarde ISO9901.

 

Wij kunnen ontwerpen en de opbrengst volgens de gespecificeerde tekeningen van klanten en instructie of steekproeven, wordt om het even welk OEM metaalwerk ingestemd met. Wij hebben sterk technisch team en genoeg productieervaring op dit gebied. Wij kunnen efficiënte productiemethodes goedkeuren en klanten een totale oplossing voor een prefect product aanbieden. Wij doen altijd ons beste de vraag van klanten met hoog getaxeerde producten vervullen. In onze bedrijforganisatie, hebben wij een speciaal team met rijke ervaring in buitenlandse handel opgebouwd, kunnen wij klantenvereiste gemakkelijk begrijpen, en aan klant snel antwoorden.

 

Om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen is onze filosofie. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen ons contacteren voor nadere informatie, heten wij u warm over de hele wereld van welkom in contact met ons of bezoeken ons om wederzijdse samenwerking tussen bedrijven te bespreken. U kunt een prettige verrassing krijgen met wat u van ons zult vinden bedrijf-welk kwaliteit, prijs of dienst. Wij voorzien voor het vestigen van goede samenwerkingsverhouding met de klanten van de gehele wereld.

 

 

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

De Hardware die van Shanghai Xicheng Co., Ltd voorganger vervaardigen is Co. van het het Metaalproduct van Shanghai Qichen, Ltd.

Ons bedrijf dat in 16 Juli, 2007 wordt gevestigd, hebben wij voldoende ervaring in dit gebied.

Ons fabrieksadres is GEEN 660 Gongzhang Road, Qingcun-Stad, Fengxian, Shanghai, China

Tel.: 0086-21-57581808 Fax: 0086-21-57581810

U kunt ons met e-mail contacteren zoals volgend:

Celia-yin@qcmetal.com Cathy_Wang@xcmetal.com

 

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Wij kunnen ontwerpen en de opbrengst volgens de gespecificeerde tekeningen van klanten en instructie of steekproeven, wordt om het even welk OEM metaalwerk ingestemd met. Wij hebben sterk technisch team en genoeg productieervaring op dit gebied.

 

 

Wij kunnen efficiënte productiemethodes goedkeuren en klanten een totale oplossing voor een prefect product aanbieden. Wij doen altijd ons beste de vraag van klanten met hoog getaxeerde producten vervullen. In onze bedrijforganisatie, hebben wij een speciaal team met rijke ervaring in buitenlandse handel opgebouwd, kunnen wij klantenvereiste gemakkelijk begrijpen, en aan klant snel antwoorden.

 

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Ons bedrijf heeft professioneel R&D-team en buitenlandse handelsteam.

 

R&D-team:

Het bedrijf heeft een R&D-centrum gevestigd dat zich bij productontwerp en de productie concentreert. Het de kernpersoneel van het centrum heeft decennia van ervaring in de industrie en heeft uitgebreide theoretische en praktische ervaring. Momenteel, basisonderzoek, van de ontwerptoepassing, proces van de productie, het testen en ander zijn de aspecten inbegrepen allen.

 

 

buitenlandse handelsteam:

Wij hebben een hoogst gekwalificeerd eliteteam met overvloedige e-commercemiddelen en werkende ervaring. De afdelingsmanagers zijn bezig geweest met de industrie voor verscheidene decennia en voor vaak in het buitenland tentoongesteld. Zij hebben rijke ervaring in buitenlandse handelszaken.

De teamleden hebben een redelijke arbeidsverdeling en zijn positief en antwoorden snel aan klanten. Los efficiënt het probleem op.

 

China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shanghai Xicheng Hardware Manufacturing Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1