Van de de Klemboog van de de Lenteklem de Vorm de Zwarte phosphated Nabehandeling van gehard staal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: XCMETAL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Xcac-08
Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in doos of karton met pallet
Levertijd: 25-35 dagen na bevestig orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pc's PER MAAND
Type: Xcac-08 Materiaal: Van gehard staal
kleur: Black Vorm: Boog
Functioneel: de lenteklem Grootte: onderhandelingen
Hoog licht:

de lenteklemmen

,

De klem van de metaallente

Van de de Klemboog van de de Lenteklem de Vorm de Zwarte phosphated Nabehandeling van gehard staal

 

Xcac-08 de Klem van de Booglente

Code Verpakking
Xcac-08 100
Materiaal: Van gehard staal, Phosphated Zwarte

 

 

 

Toepassing van de Lenteklem

Afhankelijk van de kenmerken van het materiaal in het aandrijfmechanisme van verschillende milieu's wordt gebruikt, wordt de de lenteklem wijd gebruikt in diverse types van contactapparaten, en het meest gebruikt is de rechte cantilevertype stuklente met de eenvoudigste vorm die. Het contactstuk moet een kleine elektrische weerstand hebben en van brons daarom gemaakt.

De functie van de metende stuklente is de kracht of de verplaatsing te veranderen. Als de vaste structuur en de ondersteunende methode kunnen ervoor zorgen dat de het werk lengte van de lente constant is, is de stijfheid van de bladlente constant in een kleine misvormingswaaier, en de niet-lineaire kenmerken kunnen ook indien nodig worden verkregen, bijvoorbeeld, de lente wordt neergedrukt op de het beperken plaat of de regelschroef, verandert zijn het werk lengte.

 

 

 

Zwarte phosphated Details

Het doel om phosphating biedt bescherming aan het onedele metaal en verhindert het metaal in zekere mate worden aangetast; het wordt gebruikt voor het primering alvorens om de adhesie en corrosieweerstand van de verflaag te schilderen te verbeteren; en om wrijving en smering in het metaal koude het werk proces te verminderen.

Phosphating behandeling van metaaloppervlakte is een gemeenschappelijke voorbehandelingstechnologie. In principe, zou het door chemisch omzettingsmembraan moeten worden behandeld, dat hoofdzakelijk voor het phosphating van metaaloppervlakte wordt gebruikt.

Phosphorification kan ook op non-ferrometalen (zoals aluminium en zink) worden toegepast. Metaaloppervlakte het phosphating is een chemische en elektrochemische reactie om een film van de fosfaat chemische omzetting te vormen.

De gevormde wordt film van de fosfaatomzetting genoemd een fosfaatfilm. Metaaloppervlakte het phosphating is een eenvoudig, betrouwbaar, goedkoop, en gemakkelijk te gebruiken proces om de corrosieweerstand van metaaloppervlakten zeer te verbeteren, en in daadwerkelijke productie wijd daarom gebruikt.

Contactgegevens
Celia

Telefoonnummer : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932