Ce-het Certificatiemetaal Stempelen Delen, 0.6mm Dikte rechtstreeks Verbinding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: XCMETAL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Xccw-11
Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in doos of karton met pallet
Levertijd: 25-35 dagen na bevestig orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pc's PER MAAND
Certificaten: CE Materiaal: gegalvaniseerd staal
kleur: Vlakte Toepassing: Plafond en muur
Functioneel: Reserveonderdelen Grootte: door per het verzoek van de klant
Hoog licht:

Reserveonderdelen

,

kleine de lenteklemmen

 

Ce-het Certificatiemetaal Stempelen Delen, 0.6mm Dikte rechtstreeks Verbinding

 

Metaal het Stempelen Vervangstukken

Stempelen van vervangstukken is de diversste punten en materiaal-complex of gemakkelijk in vorm. Aan hoge leverancier - is de kwaliteits betrouwbare producten met concurrerende prijs ons filosofie en marktverzoek. Zo, moet het professionele technologieteam worden georganiseerd. Wij geloven dit ons voordeel is.

Ons professioneel technologieteam breidt zich constant met steeds krachtiger materiaal uit. Onze ponsenmachine, divers van tonnage 10~315. Geholpen bij buigende machine, lassenmachine, snijmachine, die machine, enz. inpassen zorg ervoor dat wij uitvoerige assemblageproducten kunnen produceren.

OEM het metaalwerk wordt ingestemd met door ons professioneel team.

 

 

Xccw-11 rechtstreeks Gezamenlijk

Code  Grootte  Dikte   Verpakking
Xccw-11-01  50   0,6    100
Xccw-11-02  60   0,6    100

 

 

Staalkanaal

De lichte staalkiel is een nieuw type van bouwmateriaal. Met de ontwikkeling van modernisering in China, worden de lichte staalkielen wijd gebruikt in hotels, eindgebouwen, busstations, posten, speelplaatsen, winkelcomplexxen, fabrieken, bureaugebouwen, en oude gebouwen. Vernieuwing, binnenhuisarchitectuur, plafond en andere plaatsen.

Er zijn twee soorten structuren voor de plafondkiel. De midden en kleine kielen zijn dicht aan de grote kiel, en de bodem hangt (namelijk niet in hetzelfde horizontale vlak) wordt genoemd dubbel-laagstructuur; de hogere en middenkielen zijn op hetzelfde niveau, of er is geen grote kiel die direct in de middenkiel hangen. Enige laagbouw, de laatstgenoemden slechts voor lichte plafonds.

 

 

Het type van Staalkanaal

De lichte staalkiel heeft een plafondkiel en een verdelingskiel volgens de toepassing, en heeft V-vormige, c-Vormige, t-Vormige, L-vormige en U-vormige kielen volgens de sectionele vorm.

 

 

 

Verpakking, Opslag, Vervoer, de Dienst

Het kleurenvak, het etiket, het speciale vakje, het karton en de pallet kunnen volgens klantenverzoek worden verstrekt. Ons pakhuis is droog en schoon, worden de goederen goed gehouden. De container kan direct in onze fabriek worden geladen. Soms per het verzoek van de klant, helpen wij hen sommige goederen zelf verzuren, of klantenaankoop die. Deze buiten gekochte punten kunnen zich samen met ons groeperen veroorzaakten punt en samenblijven in ons pakhuis, en lading.

 

 

Contactgegevens
Celia

Telefoonnummer : +8613564766932

WhatsApp : +008613564766932