Standaarddikte Gegalvaniseerde Staal het Stempelen Delen van Rechte Gehechtheidsoem

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: XCMETAL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Xccw-04
Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in doos of karton met pallet
Levertijd: 25-35 dagen na bevestig orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pc's PER MAAND
Type: Dwarsschakelaar Materiaal: Staal
kleur: Vlakte Toepassing: de toebehoren van het bouwplafond
Dikte: 0.8 mm Grootte: 60
Hoog licht:

Reserveonderdelen

,

Metaalvervangstukken

Standaarddikte Gegalvaniseerde Staal het Stempelen Delen van Rechte Gehechtheidsoem

 

 

Rechte Gehechtheid xccw-04

Code Grootte Dikte Verpakking
Xccw-04 60 0,8 100
Materiaal: gegalvaniseerd staal

 

 

Metaal het Stempelen Vervangstukken

Stempelen van vervangstukken is de diversste punten en materiaal-complex of gemakkelijk in vorm. Aan hoge leverancier - is de kwaliteits betrouwbare producten met concurrerende prijs ons filosofie en marktverzoek. Zo, moet het professionele technologieteam worden georganiseerd. Wij geloven dit ons voordeel is.

Ons professioneel technologieteam breidt zich constant met steeds krachtiger materiaal uit. Onze ponsenmachine, divers van tonnage 10~315. Geholpen bij buigende machine, lassenmachine, snijmachine, die machine, enz. inpassen zorg ervoor dat wij uitvoerige assemblageproducten kunnen produceren.

OEM het metaalwerk wordt ingestemd met door ons professioneel team.

 

Metaalvervangstukken (Steun)

Met het voordeel van onze machine en technologie, wij ontwikkeling deze productcategorie. Het wordt uitgebreid gebruikt in velen gebied, zoals sportuitrusting, elektrisch materiaal, lampcomponenten, badkamerssteun, TV-steun en het gebied van de industriemachines.

 

 

Staalkanaal

De lichte staalkiel is een nieuw type van bouwmateriaal. Met de ontwikkeling van modernisering in China, worden de lichte staalkielen wijd gebruikt in hotels, eindgebouwen, busstations, posten, speelplaatsen, winkelcomplexxen, fabrieken, bureaugebouwen, en oude gebouwen. Vernieuwing, binnenhuisarchitectuur, plafond en andere plaatsen.

Er zijn twee soorten structuren voor de plafondkiel. De midden en kleine kielen zijn dicht aan de grote kiel, en de bodem hangt (namelijk niet in hetzelfde horizontale vlak) wordt genoemd dubbel-laagstructuur; de hogere en middenkielen zijn op hetzelfde niveau, of er is geen grote kiel die direct in de middenkiel hangen. Enige laagbouw, de laatstgenoemden slechts voor lichte plafonds.

 

Het type van Staalkanaal

De lichte staalkiel heeft een plafondkiel en een verdelingskiel volgens de toepassing, en heeft V-vormige, c-Vormige, t-Vormige, L-vormige en U-vormige kielen volgens de sectionele vorm.

 

Contactgegevens
Celia

Telefoonnummer : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932