Delen van de Vloeistaalbouw, de Gegalvaniseerde Bouten van het Staaloog/Schroef

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: XCMETAL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Xcsp-26
Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in doos of karton met pallet
Levertijd: 25-35 dagen na bevestig orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pc's PER MAAND
Materiaal: Laag koolstofstaal Pakket: doos/pallet
kleur: Vlakte Toepassing: Plafond en muur
Functioneel: het steunen Grootte: volgens customers' verzoek
Hoog licht:

bouwtoebehoren

,

drywall delen

 

Van de het Staalschroef van het laag Koolstofstaaloog Bouten Gegalvaniseerde de Bouwdelen

 

 

Het oog bout xcsp-26 vast

 

Code Grootte Verpakking
Xcsp-26-1 M6*60 100
Xcsp-26-2 M6*95 100
Materiaal: Laag koolstofstaal, gegalvaniseerd staal

 

 

 

Bouwdelen

Met de bedrijfsontwikkeling, vestigden wij goede verhouding met onze klanten. Soms per het verzoek van de klant, kunnen wij hen aan het verzuren van sommige punten helpen geen die wij door ons veroorzaken, maar wij hebben de betrouwbare leverancier en de goede kwaliteit en goede prijs. Deze buiten gekochte punten kunnen zich samen met ons groeperen veroorzaakten punten en houden in ons pakhuis.

Hier maakten een lijst wij van sommige punten, misschien zal het u helpen om alle goederen in één verzending samen te organiseren.

 

 

De specificatie van Schroef

 

De schroef is een hulpmiddel dat de fysica en de wiskundige principes van de cirkelomwenteling van het voorwerp en de wrijvingskracht gebruikt om het voorwerp geleidelijk aan aan te halen. De schroeven zijn een algemene voorwaarde voor bevestigingsmiddelen, dagelijkse taal. De schroeven zijn onontbeerlijke industriële hoofdzaak in het dagelijkse leven: uiterst kleine schroeven zoals camera's, glazen, klokken, elektronika, enz. algemene schroeven voor televisies, elektroproducten, muzikale instrumenten, meubilair, enz. voor techniek, bouw, en bruggen, grote Schroeven en noten; de verkeerstoestellen, de vliegtuigen, de trams, de auto's, enz. worden gebruikt voor zowel grootte als grootte. De schroeven hebben een belangrijke taak in de industrie. Zolang er de industrie op de aarde is, is de functie van de schroef altijd belangrijk. De schroeven zijn de gemeenschappelijke uitvindingen in de productie en het leven van mensen voor duizenden jaren. Volgens het toepassingsgebied, is het de eerste uitvinding van mensen.

 

 

Toepassing van Schroef

 

De schroeven zijn onontbeerlijk in het dagelijkse leven en industriële productie. De schroeven worden ook genoemd industriële rijst. Men kan zien dat het gebruik van schroeven uitgebreid is. Het toepassingsgebied van schroeven is: elektronische producten, mechanische producten, digitale producten, elektromateriaal, elektromechanische machinesproducten. De schroeven zijn ook nuttig in schepen, voertuigen, hydraulische techniek, en zelfs chemische experimenten. In feite, worden de schroeven gebruikt in vele plaatsen. Speciale schroeven zoals die gebruikt in digitale producten. Miniatuurschroeven voor DVDs, camera's, glazen, klokken, elektronika, enz. algemene schroeven voor televisies, elektroproducten, muzikale instrumenten, meubilair, enz. voor techniek, bouw, bruggen, grote schroeven, noten; de verkeerstoestellen, vliegtuigen, trams, auto's gebruiken dan de grootteschroef. De schroeven hebben een belangrijke taak in de industrie. Zolang er de industrie op de aarde is, is de functie van de schroef altijd belangrijk.

 

 

Contactgegevens
Celia

Telefoonnummer : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932