Gegalvaniseerde Delen van de Staalbouw, U-vormige ClampCover-Functie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: XCMETAL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: XCUH-01, XCUH-02, XCUH-03, XCUH-04
Min. bestelaantal: 200pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Ingepakt in doos of karton met pallet
Levertijd: 25-35 dagen na bevestig orde
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100.000 pc's PER MAAND
Materiaal: gegalvaniseerd staal kleur: Vlakte
Dikte: 1.0mm, 1.3mm, 1.8mm Reeks: Stempelen delen
Gebruik: klemklem, dekking Functioneel: vast of steun
Hoog licht:

bouwtoebehoren

,

drywall delen

 

 

 

Van de de Vormklem van „U“ van de het Staaldekking de Klem Gegalvaniseerde Delen van de de Functiebouw

 

 

XCUH-01, XCUH-02, XCUH-03, XCUH-04

Code Materiaal Dikte Verpakking
Xcuh-01 Gegalvaniseerd staal 1.3 100
Xcuh-02 Gegalvaniseerd staal 1.8 100
Xcuh-03 Gegalvaniseerd staal 1.3 100
Xcuh-04 Gegalvaniseerd staal 1.0 100

 

 

De Waaier van de lenteklemmen

Bij het is kenmerkend, het verzoek zeer criticle van de lenteklemmen bij materiaal en hart de behandeling. De vorm en de productieingenieur moeten genoeg ervaring en hoge technische vaardigheden hebben. Xicheng is gelukkig om zulk een team te hebben. Wij hebben meer dan 100 soorten de lenteklemmen voor industriële markt en bouwmarkt ontwikkeld. Wij kunnen volgens de tekening en de steekproeven van de klant produceren. Zo, als u dit soort requriement hebt, gelieve met ons te contacteren, zullen wij de productie van leveranciersprofeeional.

 

 

Bouwdelen

Met de bedrijfsontwikkeling, vestigden wij goede verhouding met onze klanten. Soms per het verzoek van de klant, kunnen wij hen aan het verzuren van sommige punten helpen geen die wij door ons veroorzaken, maar wij hebben de betrouwbare leverancier en de goede kwaliteit en goede prijs. Deze buiten gekochte punten kunnen zich samen met ons groeperen veroorzaakten punten en houden in ons pakhuis.

Hier maakten een lijst wij van sommige punten, misschien zal het u helpen om alle goederen in één verzending samen te organiseren.

 

 

Toepassing van Schroef

De schroeven zijn onontbeerlijk in het dagelijkse leven en industriële productie. De schroeven worden ook genoemd industriële rijst. Men kan zien dat het gebruik van schroeven uitgebreid is. Het toepassingsgebied van schroeven is: elektronische producten, mechanische producten, digitale producten, elektromateriaal, elektromechanische machinesproducten. De schroeven zijn ook nuttig in schepen, voertuigen, hydraulische techniek, en zelfs chemische experimenten. In feite, worden de schroeven gebruikt in vele plaatsen. Speciale schroeven zoals die gebruikt in digitale producten. Miniatuurschroeven voor DVDs, camera's, glazen, klokken, elektronika, enz. algemene schroeven voor televisies, elektroproducten, muzikale instrumenten, meubilair, enz. voor techniek, bouw, bruggen, grote schroeven, noten; de verkeerstoestellen, vliegtuigen, trams, auto's gebruiken dan de grootteschroef. De schroeven hebben een belangrijke taak in de industrie. Zolang er de industrie op de aarde is, is de functie van de schroef altijd belangrijk.

Contactgegevens
Celia

Telefoonnummer : +8613564766932

WhatsApp : +8613564766932